PENGANGKUTAN UDARA | Malaysia Sedia Perkenal Teksi Terbang?

Buletin TV3 [ • ]

Bayangkan tidak perlu lagi mengadap kesesakan di ibu kota, hanya perlu duduk dan dibawa terbang ke destinasi yang diingini.
 
Ikuti laporan Afrina Romzi di pameran mobiliti Tokyo.

====================

Dapatkan berita terkini, tepat dan sahih dengan ‘SUBSCRIBE’ YouTube Buletin TV3

IKUTI kami di:
Facebook: https://www.facebook.com/BuletinTV3Official/
Twitter: https://twitter.com/BuletinTV3
Instagram: https://www.instagram.com/buletintv3/
Website: https://www.buletintv3.my
TikTok: https://www.tiktok.com/@buletintv3
Telegram: https://t.me/BuletinTV3Official

#BuletinTV3 #BuletinUtama #BU #teksiterbang
Sobat Buletin TV3, Info tentang #PENGANGKUTAN #UDARA #Malaysia #Sedia #PerkenalTeksi #Terbang ini bisa dilihat dalam bentuk vidio yang berdurasi 00:03:28 detik.

Apabila Dirimu, penggemar setia Buletin TV3 Membutuhkan media komunikasi , yang menggunakan jaringan internet atau bentuk komunikasi yang ada di dunia maya (internet). Berdebar.com tumbuh seiring dengan perkembangan kemajuan teknologi internet serta teknologi elektronik lainnya.

Selain itu, Apabila anda membutuhkan peluang untuk mendapatkan PENGHASILAN TAMBAHAN hingga puluhan juta Rupiah setiap bulannya, Sobat bisa bergabung dalam Program Membership Berdebar ini.

Atau anda Punya Masalah PENGANGKUTAN UDARA | Malaysia Sedia Perkenal Teksi Terbang? ? ..!! DAPATKAN SOLUSINYA, KLIK DISINI

Begitulah sekilas tentang PENGANGKUTAN UDARA | Malaysia Sedia Perkenal Teksi Terbang? yang telah dilihat oleh 46141 penonton, semoga dapat bermanfaat untuk kita semua. © Buletin TV3 208 | #PENGANGKUTAN #UDARA #Malaysia #Sedia #PerkenalTeksi #Terbang

Taxi terbang merk PROTON😂😂😂😂

1 bulan ago

PAK tua..Nitezen2 KONOHA INDON..bilang INDON sudah ada teksi terbang .kan INDON NEGARA KAYA.MAJU MENDONIA G20😂😂😂😂😂😂😂

1 bulan ago

tak lama lg hotel luar angkasa 1 malam RM 250juta

1 bulan ago

Nak cari penyakit.
Jatuh..free saja

1 bulan ago

Kemudahan untuk yang mampu sahaja.. kita yg tak mampu janganlah marah.. biarla teknologi modern terus berkembang di Negara Kita.

1 bulan ago

KERAJAAN MASIH GAGAL…
PULIHKAN RINGGIT,
PULIHKAN EKONOMI,
PELABUR LARI LINTANG PUKANG bila MADANON TADBIR NEGARA🤦🤦

1 bulan ago

Nampak nya wawasan 2020 tun madey dah nak tercapai tu 😅

1 bulan ago

akan tercapai je?hmmm..kalau ada pun mgkin harga G mekah balik hari..

1 bulan ago

Teksi terbang duit melayang😅

1 bulan ago

Woow bagus ni buat banglades

1 bulan ago

Banyak la mati lpas ni hahaha

1 bulan ago

Boleh laaa bawak bang Non guna taxi terbang ni…jimat duit rakyat… boleh bawak pergi Jerman jugak naik taxi ni…Mat Sabu boleh laaa join sekali…mana tahu kot2 jumpa kilang beras yg sorok beras tempatan…

1 bulan ago

Akan kluar kat berita nanti Teksi ekciden berlanggar dgn Drone 😅😅😅😅

1 bulan ago

Lagi teruk tu….selalu jatuh

1 bulan ago

Bukan mimpi bukan realiti. Tapi mengarut

1 bulan ago

kewujudan teknologi baru membuatkan org keliru dan sukar untuk menerimanya..dulu ramai yg gelak phone guna touch screen pada tahun 2007 diperkenalkan…..dan sekarang semua org suda mampu menerimanya

1 bulan ago

LAWAK2 JE HAHHAHA

1 bulan ago

Undang undang penerbangan belum diluluskan lagi?
Insurancenya?
Jika berlanggar dgn drone?
………??????

1 bulan ago

Tanya mantan Mantri Redzwan😇

1 bulan ago

tahu sgt dh kerajaan Melayu hnya nk gah dgn angka terutama bangunan tinggi pencakar langit slps trx akan ada lg skyscraper akan dibina dn akan terus dibina di seluruh kwsn bandar KL hingga kg² Melayu dlm bandar KL akan di usir

1 bulan ago

ura² gaji naik di umumkan
gaji belum naik brg dh naik harga
dn setiap kali di umum kn bantuan kewangan diberi waktu yg sama brg terus naik harga.
yg pelik nya pndtg bangla Pakistan terus masuk Malaysia nilai duit ringgit semakin jatuh

1 bulan ago

perkara ni dh ada 6 thn yg lalu skrg keluar semula

1 bulan ago

😅 jauh sgt. Mslh beras pon x settle

1 bulan ago

Kelakar 😂

1 bulan ago

Tak mustahil nnti akan ade kemalangan langgar bangunan

1 bulan ago

Bagi setel dlu kes rasuah midi sblum teksi fly bagai

1 bulan ago

BAHAYA , SANGAT SANGAT BAHAYA. SEBAIKNYA JANGAN DIADAKAN TEKSI TERBANG. 1:29 1:11 1:30 1:01

1 bulan ago

lebih bagus teksi terbang daripada kabur naik taksi..
lebih sopan naik teksi terbang daripada bonceng bojek shek sadeq

1 bulan ago

Kalau projek ni dijalankan akan wujud kemalangan terhempas di rumah penduduk dan akan mengorbankan nyawa rakyat.

1 bulan ago

Merugikan grap2..semalaysia…sebab nanti x ada penumpang..😂😂😂

1 bulan ago

Bahaya itu kereta kalau angin kencang tetiba

1 bulan ago

Nanti ada la menteri suruh chop duit banyak banyak supaya ekonomi mencanak 😂😂

1 bulan ago

Mereka sudah mula cerita temberang agar raykat terus gembira dan terhibur hingga terlupakan ringgit merudum , inflasi makin menghimpit , b40 dan m40 tak payah nak mimpi la😂

1 bulan ago

Tahniah malaysia buat angkut ubi kayu lintas semenanjung – borneo 😝 beras saja tak trrbeli apalagi mimpi ketinggian jatuhnya sakittt 😜

1 bulan ago

Yg tak terbang pon bawak cam s!al yg terbang tak tau laa…instead of bringing this in, better bringing out warga asing yg memenuhi negara lagi bagus!

1 bulan ago

Malaysia masih bermimpi sehinga mimpi itu dirampas negara lain. Walaupun mimpi itu menjadi kenyataan tetap akan dirampas.. begitulah Grab suatu ketika dahulu

1 bulan ago

HEBAT SEKALI MALAYSIA HHHHHHHH

1 bulan ago

Dkt drgon ball dh lma pkai teksi terbang

1 bulan ago

Bape org je ehh bole naik teksi terbang tu….mcm tk muat je

1 bulan ago

Paling sesuai di sabah sarawak

1 bulan ago

Penumpang – ada insurans ke naik teksi terbang ni ???
Pilot – oh tidak if we dies, we dies

1 bulan ago

Ibarat wawasan 2020😂😂😂😂😂

1 bulan ago

Siapa sangka kete terbang dulu fantasy skrg jadi realiti cuma beza pada nama teksi terbang

1 bulan ago

Ada roadblock tak dkt atas

1 bulan ago

Banyak pula yg merempit di udara nanti, kalau jatuh langsung tanam 🤣🤣🤣

1 bulan ago

sembang semuanya terbang

1 bulan ago

Tinggalkan Komentar

DAPATKAN BONUS 10 RUPIAH PER DETIK
 program  berdebar
~
By. https://berdebar.com/vhzk